Schrijfcreaties

van inspiratie naar creatie


Het schrijfproces is niet altijd makkelijk. Beginnen is leuk, je hebt een idee en gaat vol enthousiasme aan de slag. Tot het moment dat je ontdekt dat er iets niet klopt. Het loopt niet, er zit geen lijn in, er ontbreekt iets maar je krijgt je vinger er niet achter of je inspiratie is ineens opgedroogd….


Wat doe je dan? Tegen heug en meug doorwerken? Wachten tot je het licht weer ziet? Stoppen? Het kan allemaal. Je kunt ook hulp inschakelen. Als een zetje in de goede richting of als een sparringpartner die met je meekijkt, je de weg wijst als je het even niet meer weet of ergens tegenaan loopt.


Als gecertificeerd schrijfdocent, maar ook als (tekst)schrijver en dichter, (her)ken ik de obstakels op een schrijfpad. Ik neem je graag aan de hand om samen (weer) op weg te gaan naar de verwezenlijking van jouw droom: een (non-fictie) boek, verhaal of gedicht(en).

Individuele schrijftraining


Wil je beter leren schrijven en hier snel en efficiënt stappen in zetten? Dan kun je dit bereiken door een individuele schrijftraining. Na een intakegesprek ontvang je op maat gesneden lessen, met oefeningen en schrijfopdrachten gericht op de schrijftechniek waar jij behoefte aan hebt. Indien mogelijk worden zelfs je eigen teksten als oefenmateriaal ingezet. Zo focus je niet alleen op dat wat nodig is, het brengt je ook verder in je eigen werk.


Wil je meer weten over wat er voor jou mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact op.


Schrijfbegeleiding


Schrijf je aan een verhaal, een (non-fictie) boek of poëzie? Heb je behoefte aan een sparringpartner, iemand die met je meeloopt tijdens het schrijfproces? Neem dan contact met mij op.


Ik bied begeleiding naar behoefte. Wat die behoefte is, stemmen we samen af. Je kunt mij inschakelen vanaf het begin, ik help je van passie naar plan. Staat het plan, dan sta ik je onderweg bij in het vinden van structuur, stijl en inhoud tot, als je dat wilt, het redigeren van (delen van) je teksten. We lopen samen op tot jouw creatie staat en je het boek/bundel al dan niet via een uitgever of zelf op de markt brengt.

Ik ben er ook als je halverwege vastloopt. Met oefeningen en opdrachten prikkel ik je inspiratie net zo lang tot je een nieuwe opening vindt waardoor je schrijfproces weer op gang komt.


Wil je meer weten over wat er voor jou mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact op.